Reconstruimos la geometría de elementos e infraestructuras mediante escáner láser 3D

Galeria d'exemples de núvols de punts

Un núvol de punts (Point Cloud) és una gran ajuda per identificar els elements existents del lloc. Com a exemple, si l'empresa constructora no està segura d'on estan les línies elèctriques i si la grua pot cabre sota d'elles per a l'aixecament d'un panell prefabricat, podem proporcionar plans molt detallats amb el clic d'un botó, assenyalant on es trobes els pal d'energia i les línies elèctriques, així com els seus mides i altures, que després podem revisar en el nostre programari de modelatge de construcció (Autodesk Revit, ArchiCAD, Allplan, Tekla, Solidworks ...) que estiguem utilitzant.

Una altra gran avantatge d'un núvol de punts és que qualsevol vista a la pantalla el núvol de punts sempre pot ser referenciada. Això vol dir que, si estic en una vista en planta, elevació, secció o 3D, sempre es disposarà d'un detall clar sobre el que hi ha en aquesta part particular de l'edifici.

© 2016 - 2020 by ScanPhase - Aviso Legal

c/Ample 12, 08002 - Barcelona, España

Telf +34 93 3150251 / +34 610 292886

info@scanphase.com

Escaneo láser 3D - Escaner láser - Nube de puntos - BIM - LIDAR - Ingeniería inversa - Arquitectura - Ingeniería - Patrimonio - Industria - Fotos 360 - Videos 3D - Metrología

BWTS (Ballast Water Treatment System) - 3D laser scanning - As-Built Models - Architecture - Point Clouds